Translate

---------------------------------------------------------------------------

05 септември, 2021

Вярата в Дафа | dLambow

Вярата в силата и принципите на Фалун Дафа драстично промени живота ми.

 

Страданието е навсякъде.

Възрастна практикуваща Фалун Гонг (умишлено не се посочва името, заради преследването на Дафа  в Китай), която ежедневно ходила в парка Бейхай, често виждала там жена с парализирани крака, които тътрела по земята. Тя не й обръщала внимание, защото знаела, че всички хора по земята, по един или по друг начин страдат.

Но един ден тя видяла, че жената плаче. Практикуващата, чувствайки състрадание, приклекнала до нея и я попитала дали може да й помогне? Жената казала, че съпругът й я е ударил сутринта, защото не харесал закуската, която му била приготвила.

Фалун Дафа е доброто
Вярата в Дафа прави чудеса.


Разясняване на Истината.

Тогава практикуващата направила това, което считала, че е най-добро да се направи - разказала на жената за практика Фалун Дафа, обяснявайки, че Дафа се разпространява в повече от 100 страни по света. Тя споменала също благоприятните ефекти от практиката върху здравето на практикуващите Дафа.

Практикуващата обяснила, че ако човек наистина вярва в Дафа, той може да получи голяма полза от това. Преди да си тръгне, практикуващата посъветвала жената искрено да си повтаря фразите: "Фалун Дафа е доброто!" и  "Истинна, Доброта, Търпение са праведни принципи!" (Истинна, Доброта, Търпение или Джън, Шан, Рен - са основополагащите принципи, залегнали в основата на света). След това двете жени се разделили.

Среща след години.

Няколко години по-късно, усмихната жена на средна възраст, поздравила практикуващата в автобуса. Жената казала, че вече са се срещали, въпреки че практикуващата не можела да си спомни от къде.

Двете слезли на спирката за парка Бейхай. Когато стигнали до парка, жената попитала практикуващата "Спомняте ли си жената, която пълзеше из този парк?" Практикуващата отговорила: "Ааа, Да." Тогава жената развълнувано казала: - "Да, това бях аз.".

Трудно било да се повярва в такава промяна. 

Жената разказала на практикуващата, че когато се разделили, тя започнала искрено да повтаря: "Фалун Дафа е доброто! Истина, Доброта, Търпение са праведни принципи." И здравето й започнало прогресивно да се подобрява с всеки изминал ден.

Повтаряйки тези фрази в продължение на шестнадесет последователни дни, тя успяла да се изправи на крака и постепенно започнала да се оттървава и от другите си болести. Жената отдавна търсела практикуващата, за да изрази своята благодарност и така, най-накрая се срещнала с нея.

Нека още хора да научат това.

Практикуващата я посъветвала: "Ако искате да благодарите на някого, тогава трябва да благодарите на Учителя Ли Хонгджъ, основател на Фалун Дафа, който е преобразувал тази древна практика за съвременните хора. Именно той Ви е спасил! Моля, разкажете на всичките си приятели и близки за своя опит. Нека още повече хора да научат от първа ръка (а не от комунистическата пропаганда), че Фалун Дафа е добра и мощна практика.

Източник: Minghui.org

Повече за Какво е Фалун Дафа (Фалунгонг)? може да научите тук...

http://bg.falundafa.org/index.html

-------------------------


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Джан Дао Лин | dLambow

(Zhang Dao Ling) "7-те изпитания" на Джан Дао Лин (Zhang Dao Ling) Джан Дао Лин (Zhang Dao Ling) е известен даоист, живял по време...